hits

Fremdrift uke 6 og 7. Vente, vente, vente

Da er faktisk slik folkens at for litt over en uke siden ble murern ferdig med grunnmur, ringmur og plate i garasjen og gangen. Juhuu.. Endelig. Så nå kan vintern bare komme;)

Jeg må si det var nærvepirrende å vente da jeg visste at betongbilen var bestilt til onsdagen forrige uke. Muligens de kunne få den på tirsdag hvis elektrikeren ble fort ferdig med varmekablene. Som før, og like ivrig svingte jeg innom på tirsdagen litt utpå dagen for å se an ståa. Joda, elektrikeren var ferdig, men ingen betong. Jeg kjente litt på den ugne følelsen. Vel vi får gi'n en sjanse og svingte nedom på morran onsdag. Åjoda. der stod betongbilen og pumpa ut betong. For en lettelse. En liten strek i regningen her var at bilen hadde for lite betong med seg, så det måtte komme en bil til og avslutte det hele. Endelig skulle nesten tre måneder med støpetid avsluttes. Kommer vel til å drømme om støping de neste 5 åra.Det som skjer akkurat nå er ingenting. Altså bare og vente. Vente og vente. Vi var utrolig spente på dette med å bygge hus og gikk noen runder med oss selv før vi gikk i gang. Men denne ventingen. Det må jeg innrømme at var noe uforutsett. Men jeg blir fortalt at det er bare slik, men dæven så utrolig frustrerende at det ikke skjer en eneste ting. vel... Bare for å si det til dere som vurdere å bygge. Man skal ikke bare vurdere om man har råd, tid og overskudd til å bygge. Men man må jammen vurdere om man er tålmodig også. Det er vel noen i Boligpartner som har funnet ut nå at jeg ikke nødvendigvis er av det mest tålmodige slaget. Så jeg beklager det nå, så er det ute av verden. Jeg må innrømme at jeg flere ganger har vurdert å smekke på meg værnerskoa for å tjuvstarte. Men kanskje ikke nødvendigvis populært hos han med ansvaret. Men tro meg, jeg prøver så godt jeg kan altså;)

Om en drøy uke er snekkerne i gang med å tette gulvet og få opp vegger og takstoler. Så neste post blir forhåpentlig noe mer inneholdsrik. Neste uke får vi også presentert oppdatert fremdriftsplan slik at vi får vite når vi slipper til selv med egeninnsats. Det er den perioden hvor ingen kommer til å se noe til oss bortsett fra de som kommer og hjelper til:) så vi satser fortsatt på å være sosiale for å si det slik.

Snakkast

AJ

 

#boligpartner #byggenytt #firenze #gjøvik

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Gjøvik

Vi bygger hus for første gang. Sammen med Boligpartner på Gjøvik skal vi oppføre huset firenze.

Kategorier