hits

oppdatering uke 39 - 42 - siste oppdatering før overtakelse (forhåpentligvis)

Da har det skjedd en hel del igjen og det har virkelig blitt fart på ting.

Da er alt av overflater ferdig. Ferdig platekledd, flislagt, gipset og sparklet, gulv og lister.. Så nå begynner det å nærme seg veldig.

I forrige uke fikk vi endelig strøm og lys i huset. Endelig kunne vi se hvordan det egentlig ser ut inne :) Må jo si det var en enorm magisk opplevelse å skru på lysene for første gang. Sette i gang varmen og trykke på termostatene for varmekablene.

sist post så avsluttet jeg med ei sjekkliste på ting som stod igjen. her er den:

 • Listing - check
 • Montering av skyvedørsgarderober - venter på skyvedører
 • Montere ferdig kjøkken hoved etg.- check
 • Montere kjøkken leilighet - påbegynt
 • Legge gulv leilighet - check
 • Montere baderomsinnredninger - check
 • Sette opp innredning på vaskerom - venter på møbler
 • Sette inn dassene - check
 • Montere dusjkabinetter - check
 • Legge gulv 1 soverom - check
 • Montere veggplater boder - ceck
 • Legge ferdig verandagulv - Check

I tilleggtil denne listen måtte vi få på tak-ess i taket i bodene nede. her er det totalt nesten 50 kvm med bod og vi hadde i utgangspunktet ikke tenkt å prioritere det nå siden vi allerede hadde begynt å kjørt litt stæsj og lagret det her. Men siden boden som hører til hoveddelen av huset er koblet til ventilasjonsannlegget så måtte vi få på takplater så man kan kjøre i gang ventilasjonsannlegget. Dermed ble det en betydelig jobb å få ryddet ut av den boden og legge tak. Her fikk jeg god hjelp av kompiser både til å rydde ut og legge taket. Det var forholdsvis avgjørende i forhold til den forfatningen jeg føler meg om dagen. bare så det er sagt. Man blir ekstremt sliten av å bygge hus. Og i tillegg til ovvennevnte liste og takess har vi ryddet opp det aller meste ute. alt fra knust takstein til plankestabler og søppel. Uhorvelig mye paller og diverse. (skryt skryt)

Brutalt mye vi har fått sjekket av på lista. og det er både deilig og på tide. På tirsdag førstkommende skal det være ferdigbefaring på huset sammen med Boligpartner. Dvs at vi skal gå igjennom hele huset og se om ting er i henhold. I hvertfall det Boligpartner står for. Det jeg ordner sjøl må jeg stå for sjøl også ;) Jeg har jo vært såpass mye på byggeplassen at jeg føler jeg har nogenlunde kontroll og har tatt ting unervegs om det har vært noe jeg har stusset på. Regner egentlig med at den runden går bra. JEg skal ha en gjennomgang med en uavhengig takstmann først, så får vi se.

Det er blitt sendt ut søknad om midlertidig brukstillatelse da det mangler rekkverk på veranda og balkong. Her er det blitt satt opp midlertidig rekkverk. Om vi får godkjennelse fra kommunen så er det bare å flytte inn, men vi må definere i søknaden om datoer ting skal være ferdig. DE har heller ikke kjørt igang ventilasjonen da de venter til det er blitt vasket innvendig så man slipper å få så mye rart inn i ventiaslasjonen. Det er ett krav til at man har fungererende ventilasjon sammne med kjøkken og bad pluss litt diverse til så ventilasjonen skal settes igang 28.oktober. Vi regner med godkjennelsen kommer inn innen 31.oktober. En uke igjen der altså...

Tok en liten runde med mobilkameraet i dag så dere får sett litt hvordan det ser ut nå:

2.etg mot loftstuen (biblioteket som det kalles i salsbrosjyren) Gjørde seg med litt lys. Vi er veldig fornøyde med gipslamper fra lampegiganten.no. Det ble også satt inn glassdører i soverommene oppe for å få inn mer dagslys.

Bak den lille døren kommer det magiske rommet til å være ;) Der det er mørk innover og over mot 2.etg på garasjen som huser gjesterom og kontor.Kontoret ble ett veldig bra rom.

Gjesterom.

Gangen i over til garasjen sett fra garasjedelen.

Her skal veslegutt bo.

Fra Hall. Venstre i bildet blir stue. Rett inn tl høyre er kjøkkenet og bak ventilatoren blir det spisestue.

WC-rom i hallen.

Hoved badet i tilknytning til Master bedrom

Bad 2.etg

Til høyere i bildet blir spisestuen. inn til ventre er kjøkkenet.

Fra spisestue

Kjøkken:

Master bedroom: Innredet med baderomskap for anledningen.

Garderobe tilknyttet master bedroom

Fasade uten stillasje :)


Koselig endelig å få på noe utelys, og meget kledelig rekkverk ;)

Multireg Zwave termostat fra Thermofloor.

Yes. dett var dett i kveld. Nå er det altså 1 uke til planlagt overtagelse. Noe småtterier gjenstår, men nå begynner det jommen meg å nærme seg.

Klokken drar seg nå mot halvtolv og det er på tide og finne bosoa. neste uke kommer til å bli magisk :)

vi sees og snakkes..

 

AJ

 

 

#boligpartner #firenze #byggebolig #byggenytt #gjøvik

2 kommentarer

Randi Sørhøy

22.01.2017 kl.17:39

Så flott huset deres blir, er spent på resten.

Vi bygger også Firenze, men trappet.

Dobrinka & Arne

18.07.2018 kl.16:20

Randi Sørhøy: hei Randi. Var tilfeldigvis innom bloggen igjen og tenkte å oppdatere med bilder fra innvendig og ikke minst utvendig da vi endelig er ferdig. Ser da at du har skrevet for leeeeenge siden. Men håper byggingen har gått bra og dere har flyttet inn??? Fornøyde med resultatet? Jeg elsker å komme hjem hver dag :-) :-)

Skriv en ny kommentar

, Gjøvik

Vi bygger hus for første gang. Sammen med Boligpartner på Gjøvik skal vi oppføre huset firenze.

Kategorier